BØGERNE TIL DIT STUDIELIV

Klinikbogen
Akutte medicinske tilstande
Laboratorieundersøgelser

STUDIEBØGER I HØJ KVALITET

LÆRINGSRIGE LIVSSTILSBØGER

100Myter om motion og vægttab
100 myter om dyr
 

OM OS

FADL’s Forlag har eksisteret i over 50 år, og forlaget har i alle årene haft stort fokus på at udgive de bedste undervisningsbøger til medicinstuderende. FADL’s Forlag er specielt på den måde, at hos os deltager de medicinstuderende aktivt, når nye bøger skal udgives. Det nærværende forhold mellem de medicinstuderende og forlaget bevirker at vi kan lave de bedste undervisningsbøger til medicinstudiet. Sammen med forlagets ansatte og bøgernes forfattere indgår de studerende i forskellige stadier af bogens tilblivelse. Derfor kan vi udgive de bøger, som de medicinstuderende har brug for.

Vi påtager os også ansvaret, at formidle den medicinske verden til den brede befolkning, og derfor kan du også finde bøger om sundhed, kroppen, medicinhistorien og andre spændende emner. Vi udgiver også bøger til sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle.

 

DE STUDERENDE SIGER

“FADL's Forlag er for mig lærebøger på dansk, skrevet af undervisere eller eksperter indenfor deres specifikke medicinske områder. Bøgerne er målrettet det medicinske pensum på de danske universiteter, og de bliver derfor sjældent for lange som andre udenlandske medicinbøger. ”

JacobMedicinstuderende, AU

Rikke Sommer

Direktør

Rikke er direktør for FADL's Forlag, og har været det siden 2008. Med erfaring fra forskellige forlag og med mange bøger bag sig, er hun meget engageret i forlagsbranchen og i bøger generelt

Thomas Thomsen

Seniorredaktør

Thomas er seniorredaktør og har været på forlaget siden 2007. Han har overblikket over det redaktionelle stof og alle vores bøger. Det er Thomas' opgave, at få bøgerne til at stå knivskarpt.

Carl-Albert Demidoff

Redaktør

Carl-Albert er redaktør på forlaget og laver både medicinbøger, kogebøger, sygeplejeudgivelser og populærvidenskabelige titler. Han er en grundig satan, som elsker klassisk musik.

Lasse Møller Jakobsen

Salg- og marketing koordinator

Når bøgerne er færdige hos redaktørerne og de er sendt til tryk begynder vores marketing- og salgskoordinator at arbejde. Lasse står for presse, sociale medier, hjemmeside, markedsføring etc. Han elsker god mad og er ikke bleg for at bringe en roulade med på arbejde.

Amalie Harder Hesel

Redaktør

Amalie er den nyeste redaktør på forlaget. Amalie er en ung, talentfuld og engageret redaktør, som går 100 % ind i alle sine udgivelser. Hun prøver at lære fodbold, og ellers elsker hun at læse og er med i en bogklub.

Joachim Sømark

Redaktionsassistent

Joachim er vores praktiske altmuligmand, som både laver redaktionelt arbejde, står for kontrakter, opretholder orden og sørger for at forlagets maskinrum kører rundt. I fritiden kan han godt lide en dejlig specialøl, og at gå på opdagelse.

Content
Creation

IDEUDVIKLING

Vi lever af idéer fra studerende, fagfolk, eksterne forfattere og intern idéudvikling. Alt hvad vi laver kredser om den gode idé.

Market
Growth

VIDEN

Vores slogan næring til læring dækker over vores store fokus på vidensstimulering i vores bøger. Vi håber, at vores læsere lærer noget nyt, hver gang de læser en FADL-bog.

Ending
Competition

LÆGEVIDENSKAB

Vi laver også fagbøger til læger, der allerede er uddannede og har brug for opslagsværker i forskellige specialer. Vi henvender os derfor ikke kun til studerende.

Private
Tutoring

BOGHANDLERE

Vi har et tæt samarbejde med forskellige studieboghandlere, som i mange år har betjent medicinstuderende og de har en stor ekspertviden indenfor medicinske studiebøger.

Event
Hosting

BESTYRELSE

Vores bestyrelse består af en blanding af lægestuderende og professionelle erhvervsfolk. Du kan læse herunder, hvem der er med.

Event
Hosting

PRESSE

“FADL’s Forlag er ved at udvikle sig til et overordentlig interessant kogebogsforlag” Henrik Palle, Politiken

 

BESTYRELSE

Formand Josefine Tangen Jensen (studerende)

Næstformand Søren Isidor (studerende)

Professionelt medlem Lars Smidt

Professionelt medlem Per Skovgaard Andersen

Medlem Niels Bjørn Dalsgaard (studerende)

Medlem Maria Lindhardt (studerende)