blev lagt i kurven

Kurv

De lange nattevagter kan være drænende og energikrævende. Stinna Guldmann Marker er forfatter på kogebogen Hverdagsfavoritter, og hun er samtidig uddannet sygeplejerske. Hun ved derfor noget om mad og noget om lange nattevagter. Hun har samlet 5 energirige opskrifter på mad til de lange nattevagter.

OPSKRIFT

KYLLINGEGRYDE

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia

Energirig opskrift

TÆRTE

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia

Se hele opskriften
Energirig opskrift

TÆRTE

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia

Se hele opskriften
Energirig opskrift

TÆRTE

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia

Se hele opskriften
Energirig opskrift

TÆRTE

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia

Se hele opskriften
Redaktion

Author Redaktion

Flere indlæg af Redaktion

Skriv en kommentar