blev lagt i kurven

Kurv

1. FILM

DEN ENGELSKE PATIENT

Den romantiske film om 2. Verdenskrig, hvor sygeplejersken Hana, Juliette Binoche, tager sig af en soldat med slemme forbrændinger og de forelsker sig i hinanden. Måske hører denne form for romantik ikke klinikken til, men se filmen alligevel.

2. FILM

MEET THE PARENTS

Vi hepper på de mænd, som går ind i sygeplejefaget, og i denne film må den mandlige nurse i form af Ben Stiller desværre lide i selskab med svigerfamilien. I gennem hele filmen forestiller man sig at han hellere vil være på en helvedesvagt på hospitalet, end at være sammen med den familie. Men sjov er filmen.

3. FILM

GØGEREDEN

I denne smukke og tragiske film indlægges Jack Nicholsons karakter på et sindssygehospital, kun fordi han vil slippe for at komme i fængsel. Her kommer den mentale raske forbryder i direkte konflikt med Nurse Ratched, som er en af de mest modbydelige skurke i filmhistorien. Så se ikke filmen for at blive inspireret af den gode sygeplejerske, men se den fordi det er en fantastisk film.

4. FILM

MEET THE PARENTS

Vi hepper på de mænd, som går ind i sygeplejefaget, og i denne film må den mandlige nurse i form af Ben Stiller desværre lide i selskab med svigerfamilien. I gennem hele filmen forestiller man sig at han hellere vil være på en helvedesvagt på hospitalet, end at være sammen med den familie. Men sjov er filmen.

Redaktion

Author Redaktion

Flere indlæg af Redaktion

Skriv en kommentar